top

Vacature Quad Machinist

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen. Ook aanleg van daktuinen en dakbegroeiing behoort tot onze specialiteit. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen in geheel Nederland. Wij zijn voor onze vestigingen Harderwijk op zoek naar kandidaten voor de volgende functie:

Quad Machinist

Wij zijn op zoek naar een quad machinist . Als bestuurder van de Quad ben jij verantwoordelijk voor de onkruidbestrijding van verschillende objecten. Jij maakt hierbij gebruik van zowel borstels als selectspray. Je hebt affiniteit met machines die worden gebruikt in de groenvoorziening zoals de eco track en het machinaal onkruidbestrijden voor gemeenten, overheden en instellingen.

Functieprofiel:
  • Je hebt ervaring als machinale werkzaamheden;
  • Je kunt je goed oriënteren, zodat je de werkzaamheden doelmatig uit kunt voeren ;
  • Je hebt een flexibele en dienstverlenende werkhouding en je kunt nauwkeurig werken;
  • Je bent in bezit van een spuitlicentie;
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma;
  • Je hebt een rijbewijs B en bij voorkeur BE;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.

Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functies bieden veel afwisseling en SIGHT heeft goede arbeidsvoorwaarden.

Reacties:

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie (met CV) graag tegemoet via email: HR@sightlandscaping.nl, of schriftelijk naar: SIGHT Landscaping b.v. – t.a.v. Patricia Seinen, HR adviseur – Postbus 425 – 3840 AK Harderwijk. Ons telefoonnummer is 0341-436436.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

image