top

Vacature projectleider

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Wij zijn op zoek naar een razend enthousiaste groene projectleider die bij wil dragen aan de verdere uitbouw van de vestiging Harderwijk. Zie jij dit als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Functieomschrijving
Als projectleider bouw je aan de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van bestaande en nieuwe projecten. Je draagt zorg voor een effectieve inzet van mensen en materieel om de projecten op succesvolle wijze uit te voeren en verliest daarbij niet de kwaliteits- en veiligheidseisen uit het oog. Je valt direct onder de regiomanager. De projectleider geeft leiding aan een uitvoerder en meerdere voormannen. Daaronder vallen de waardevolle uitvoerende medewerkers (±50 medewerkers afhankelijk van het seizoen) die de projecten uitvoeren. We zijn om zoek naar een projectleider voor het grootschalig groen. Jouw opdrachtgevers zullen met name gemeentes en overige overheids- en semi-overheidsinstellingen zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten en medewerkers. Daarnaast help je mee aan het werven van nieuwe projecten, onder andere door het meedenken in een tenderteam over de aanbestedingen. Je coacht de uitvoerende medewerkers en levert een actieve bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Wie zoeken wij?
Een doortastende enthousiaste kandidaat. Je bent sterk in communicatie met opdrachtgever, onderaannemers en medewerkers en neemt hier indien nodig zelf initiatief. Je bent goed in plannen, organiseren en begeleiden van een breed scala aan projecten. Je weet de opdracht duidelijk te vertalen naar de mensen in de uitvoering. Je geeft mensen verantwoordelijkheid waar gewenst en nodig. Je weet mensen op de juiste wijze te motiveren. Je bent proactief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerken. Je bent actief bezig om goed op de hoogte te blijven van planvorming en ontwikkelingen in regio waarin je werkt. Je denkt mee over planningen, werkprocessen en verbeteringen in de projectuitvoering. Tot slot ben je zowel resultaat als oplossingsgericht.

Functieprofiel
De projectleider die wij zoeken:
 • heeft een resultaatgerichte en commerciële instelling;
 • heeft een afgeronde HBO opleiding en HBO denk- en werkniveau;
 • heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in het groen;
 • is klantgericht, ondernemend, stressbestendig en een sterke organisator;
 • heeft gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals RAW, UAV-gc en andere contractvormen;
 • is vaardig met geautomatiseerde systemen en gangbare softwarepakketten (MS Office).
Wat bieden wij?
 • Een marktconform salaris;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • 25 vrije dagen + 20 ATV dagen.

Interesse?
Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via: hr@sightlandscaping.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

image