top

Vacature (junior) hovenier daktuinen

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen Service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Ben je net klaar met je opleiding of heb je een paar jaar ervaring in het Groen? En lijkt het je leuk om op hoogte te werken?

Wij zijn direct op zoek naar:

(junior) hovenier daktuinen voor onze vestiging in Diepenveen

Als (junior) hovenier/medewerker daktuinen word je breed ingezet op onze projecten. Je gaat aan de slag bij verschillende bedrijven zoals woningbouw, zorginstellingen, kantoren. Het werk bestaat uit het aanleggen, beheren en onderhouden van tuinen, plantsoenen, groene daken en gevels. De werkzaamheden zijn iedere dag anders en bieden veel afwisseling. Wanneer je zelfstandig op een opdracht zit is kun je rechtstreeks van huis naar de opdracht toe.

Functieprofiel:
  • Je hebt een afgeronde middelbare vakopleiding in het groen (bij voorkeur niveau 3 of 4);
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent leergierig;
  • Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig te werken;
  • Flexibel en gemotiveerde instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E).In bezit van een VCA-diploma en een diploma WNB (voorheen Flora & Fauna wet) of bereid zijn om deze te halen;
  • Je hebt affiniteit met digitale middelen zoals tablets.

Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functie bied veel afwisseling en SIGHT heeft goede arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken medewerkers voor de lange termijn. Wij bieden eerst een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid is er een reƫle kans op verlenging.

Reacties:

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via: Hr@sightlandscaping.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

image