top

Medewerker groenvoorziening specialisatie speelvoorzieningen

SIGHT Landscaping b.v. is als landelijk opererend bedrijf de specialist in de verzorging van de groene buitenruimte. Wij voeren toonaangevende projecten uit en adviseren op het gebied van beheer, aanleg en onderhoud in zowel het zakelijke als openbare groen. Ook aanleg van daktuinen en dakbegroeiing behoort tot onze specialiteit. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze medewerkers werken vanuit een aantal vestigingen in geheel Nederland. Wij zijn voor onze klanten gevestigd in en om Amersfoort, op zoek naar een kandidaat voor de volgende functie:

Medewerker groenvoorziening specialisatie speelvoorzieningen

Als groenvoorziener specialisatie speelvoorzieningen ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van groenvoorzieningen en speeltoestellen van gemeenten, bedrijven en instellingen, volgens de geldende voorschriften. Je zult voor 80 % van de tijd worden ingezet om de speelvoorzieningen te repareren, plaatsen en afbouwen. De overige tijd zal je onderhoudswerkzaamheden in de wijk uitvoeren.

Functieprofiel:

  • Je hebt een afgeronde middelbare vakopleiding in het groen. (bij voorkeur niveau 3 of 4).
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met het repareren van speelvoorzieningen.
  • Je hebt een diploma inspecteur spelen.
  • Je hebt technische kennis en bent handig.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B(E).
  • Je vindt het leuk om zelfstandig te werken.
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma en een diploma WNB (voorheen Flora & Fauna wet) of bereid zijn om deze te halen.
  • Je hebt affiniteit met digitale middelen zoals tablets.

Wij bieden uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in een ondernemende en veelzijdige organisatie. Bij SIGHT heerst een plezierige en informele werksfeer. De functie bieden veel afwisseling en SIGHT heeft goede arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken medewerkers voor de lange termijn. Wij bieden eerst een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid is er een reƫle kans op verlenging.

Reacties:
Heb je interesse en voldoe je aan de eisen? Dan zien wij je reactie graag tegemoet via: Hr@sightlandscaping.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

image