top
U bent hier: Referenties -> Integraal beheer -> Integraal onderhoud University College Campus en de Uithof Universiteit Utrecht

Integraal onderhoud University College Campus en de Uithof Universiteit Utrecht

Opdrachtgever: Universiteit Utrecht
Uitvoering: periode 2011-heden

Projectgegevens:
SIGHT Landscaping draagt zorg voor het integraal onderhouden van ca. 100 hectare universiteitsterreinen bestaande uit verhardingen, beplanting, bomen, gazons, watergangen en terreinmeubilair. Dit doen wij op basis van beeld en kwaliteitsniveaus. Onze focus is gericht op het ontzorgen van de Universiteit Utrecht  waarin wij maximaal rekening houden met de gebruikers en de bezoekers van de terreinen. SIGHT Landscaping is voor dit project geselecteerd op basis van een kwaliteitsaanbesteding.

Bijzondere aandacht geven wij aan de uitstraling van de terreinen, die moeten representatief zijn aan de visie en missie van de universiteit. Dit vraagt om een aanpak dat volledig aansluit op deze visie. Op dagen met mooi weer lopen er wel 30.000 man binnen ons werkgebied, zo anticiperen wij dagelijks op de intensiteit van bezoekersstromen om overlast zoveel mogelijk te beperken en zorgen wij voor een schone en veilige omgeving.  

Gegevens opdrachtgever:
Opgericht in 1636, is de universiteit uitgegroeid tot een moderne, toonaangevende instelling met een groeiende internationale reputatie. De Shanghai-ranglijst plaatst de Universiteit Utrecht op nummer één in Nederland, op een dertiende plaats in Europa en in de wereld op een gedeelde 52ste plaats.

De Universiteit Utrecht biedt 50 bacheloropleidingen en 169 masterprogramma´s, waarvan een groot deel Engelstalig. De universiteit telt 29.755 studenten en 6.500 medewerkers. Jaarlijks komen meer dan 2.000 buitenlandse studenten en onderzoekers voor korte of langere tijd naar Utrecht.
www.uu.nl