top
U bent hier: Referenties -> Integraal beheer -> Integraal onderhoud gemeente Amersfoort

Integraal onderhoud gemeente Amersfoort

Opdrachtgever:  gemeente Amersfoort
Gebied: Wijken Schothorst, Liendert en Rustenburg
Uitvoering: periode 2012-2014

Projectgegevens:
SIGHT Landscaping is middels een EMVI aanbesteding geselecteerd  voor het integraal onderhoud voor de wijken Schothorst, Liendert en Rustenburg. Middels een openpostenbestek worden de onderhoudswerkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd op basis van beeld en kwaliteitsniveaus.
Naast het onderhouden van de groen en grijze elementen in de buitenruimte voeren wij ook herstelwerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld verhardingen en speelelementen. Hiermee borgen wij niet alleen de afgesproken beeldkwaliteit maar dragen wij ook direct bij aan de veiligheid van de openbare ruimte. 

Het integraal onderhouden van de buitenruimte en het aansturen van multidisciplinaire werkzaamheden vraagt om specialistische aanpak. Bijzonder in dit project is de uitgebreide combinatie van alle onderhoudselementen in de openbare ruimte. Denk aan het onderhouden van bomen en beplantingen, het onderhouden van grasvegetaties, sloten en watergangen en het toepassen van ecologisch beheer. Ook verzorgen wij de inspecties en het onderhoud van speeltoestellen en sportterreinen en terrein en wegmeubilair. Dit samen met het onderhoud van verhardingen en riolering en het reinigen van elementen, heeft de gemeente Amersfoort in SIGHT Landscaping één contractpartner die zorg draagt voor de totale buitenruimte.

Gegevens opdrachtgever:
www.amersfoort.nl