top
U bent hier: Over SIGHT -> Over ons

Over SIGHT Landscaping

Missie
SIGHT Landscaping is een landelijk opererend groenbedrijf met een sterke regionale binding. Vanuit die betrokkenheid werken onze groene- en civiele medewerkers aan een grote diversiteit van integrale projecten in de buitenruimte.

SIGHT wil een innovatieve en stabiele partner zijn voor al haar stakeholders, dat voorop loopt in de branche. Dit bereiken wij door ons te richten op kwaliteit in advies, klantondersteuning en proactief meedenken om meerwaarde toe te voegen aan de corebusiness van onze opdrachtgevers.

Visie
Groen heeft een positief effect op de beleving en het welzijn van de mens. SIGHT wil in de veranderende samenleving graag bijdragen aan het maatschappelijk rendement. Dit doen wij door middel van onze integrale aanpak waar wij de verbinding maken tussen de “groene” buitenruimte en de beleving van haar gebruikers.

KERNWAARDEN
No nonsens

De basis van ons handelen is vertrouwen. Wij vinden de afspraken die wij maken met al onze stakeholders zeer belangrijk. Wij doen wat we zeggen en maken onze beloftes waar. We communiceren eerlijk, transparant en duidelijk met onze stakeholders.

Samen
Samenwerking is de basis van ons bestaan. Dit komt tot uiting door het delen van kennis, ideeën, inzichten en inspiratie om tot innovatieve en duurzame werkwijzen te komen. In al onze activiteiten streven wij naar continuïteit en samenwerking.

Binnen onze organisatie is iedereen gelijk en behandelen we elkaar met respect. We zoeken samen naar het beste resultaat voor al onze stakeholders.

Proactief
We weten wie onze klanten zijn en wat hen beweegt. We streven er naar om uitdagende en verassende mogelijkheden te bieden voor onze stakeholders en zijn ons bewust van de bijdrage die we kunnen leveren aan de doelstelling van hen. Wij stimuleren onze medewerkers om verrassende mogelijkheden te creëren.

Innovatief
We zijn ons ervan bewust dat de wereld om ons heen verandert. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij open staan voor veranderingen die bijdragen aan de continuïteit van onze organisatie.

Wij zijn creatief, innovatief en wijken waar nodig af van de gebaande paden om zo de doelstellingen te verhogen. Nieuwe ideeën en innovaties bieden ons de gelegenheid om unieke wensen uit te voeren. Onze medewerkers denken actief mee in het ontwikkelen van nieuwe ideeën.